Thaïlande

Général

Si vous souhaitez demander un visa pour Thaïlande, appuyez (à nouveau) sur "Demande de visa". Nous vous contacterons dès que possible par e-mail. 

De quels documents ai-je besoin pour voyager avec un enfant?

Si vous voyagez seul à l'étranger avec un enfant mineur, vous devez être en mesure de prouver que vous avez la permission de l'autre parent. Plus d'informations ainsi que le formulaire d'autorisation de sortie du territoire peuvent être trouvés sur le site des services Publiques (https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F1359).

Voor Thailand is een toeristisch visum benodigd wanneer u langer dan 30 dagen wilt verblijven. Indien u korter dan 30 dagen verblijft en aankomt en vertrekt per vliegtuig, is geen visum nodig.

Indien u gaat werken of een zakelijk visum nodig heeft, is wel een visum benodigd.

Daarnaast is verplicht:

  • Een paspoort welke nog minimaal zes maanden geldig is en met minstens één lege visumpagina
  • U dient een retourvlucht geboekt te hebben
  • Alle documenten/visa hebben die vereist zijn voor de volgende bestemming
  • Bij de luchtvaartmaatschappij nagaan of inchecken zonder visum is toegestaan

Indien u langer dan 30 dagen verblijft en een visum wilt aanvragen, vult u dan hiernaast het aanvraagformulier in. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Demande de visa